dagens GP…

Jag gick in på GP’s hemsida för att se vad ni har för väder hemma, och såg det här istället. Det jag reagerar på är hur Sveriges bild av att vara politiskt korrekt egentligen inte alls är särskilt politiskt korrekt, inte enligt andra länder i alla fall. I sverige rasar folk emot SD som faktiskt försöker ha en seriös image (förbjuder nazistiska och rasistiska symboler och sparkar ut folk ur partiet som är öppet rasister) samtidigt som S(AP) under sin sittande tid gärna sammarbetade med VP(K) utan större protester. VP(K) försöker inte städa upp sin image, Ohly är öppet kommunist och stödjer en totalitär diktatur och revolution. Samtliga kommunistiska regimer hittills har alla varit diktaturer, utan undantag. De länder som har kunnat välja har alla tagit sig ur kommunismens klor. Många unga vänsteranhängare är stolta kommunister som går runt med Che Guevara-tshirts, VP(K)’s hemsida länkar till bloggar med bilder på Lenin, Che Guevara & Ho Che minh (uniformerade  massmördare och kommunister). Detta är i Sverige politiskt korrekt, vilket jag tycker är ett väldigt intressant fenomen.  De hade inte funkat i så många andra länder… varför romantiserar Sverige ett styrelseskick som tagit livet av – och förtryckt miljontals människor i årtionden (och fortfarande gör i flera länder)? Jag klandrar absolut inte er som är upprörda över SD’s framgångar, själv är jag bara glad över att alliansen vann. Men är det inte dubbelmoral utan dess like att säga nej till SD och acceptera V?

Nu lovar jag att inte skriva mer om politik, jag är inte insatt och inte intresserad heller. För min del får gärna Hello Kitty-partiet eller pensionärernas riksförbund styra sverige – det gör mig detsamma. Jag var bara tvungen att skriva lite om valet eftersom det verkar ha blivit något slags kaos i Sverige – och det är ju så himla onödigt. De fina med en demokrati är ju att folkets röst gör sig hörd, de ska man ta vara på, diskutera, analysera och framför allt respektera!

Advertisements
This entry was posted in Random. Bookmark the permalink.

2 Responses to dagens GP…

  1. Knapp says:

    Vänsterpartiet har iofs inte hetat VPK på 20 år nu partiets ideologiska grund baseras på socialism och inte kommunism. Enligt dem själv iaf. De har dock under sin historia hoppat mellan socialism och kommunism vad jag kan läsa på deras hemsida. Sen är min minne lite svagt med men var det inte så att Ohly för ett tag sen öppet sade att han var kommunism vilket han dock fick ta tillbaka och “städa upp” då det inte togs emot så bra?

    • Tinas Taiwan says:

      tack för din kommentar! Jag skriver VP(K) lite för att irritera, för jag vet att många vänsteranhängare “bara” är socialister men trots allt fick jag världens chock när jag såg 1a maj-tåget i år, där hade vänstern stora röda fanor med Lenin, Che Guevara och alla möjliga diktatorer på. Dessutom är vänstern i särklass värst när det gäller samhällsvåld, politiskt våld. Många av de som begår brått straffas inte ens, och då gäller de misshandel, trakasserier och sabbotage. Så jag menar bara att i relation till vad folket redan HAR röstat in i riksdagen för många många år sedan så är SD en piss i havet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s