Dagens bild

Skoterhjälm med hakkorset på. Detta är ingen ovanligt syn i Taiwan, det finns butiker som säljer andravärldskriget-grejer i mängder (kepsar, t-shirts, hjälmar, nyckelringar med bland annat hakkorset som motiv). I Taiwan är det inte konstigare att ha en t-shirt med hitler på än vad det är att ha en t-shirt med Che Guevara på i Sverige. Kommunismen har ju skördat så många fler offer och ställt till med så extremt mycket mer elände och förtryck än nazismen, men inte för européerna (bara en liten parantes)

edit: Ett till exempel http://www.thedailyshow.com/watch/mon-november-29-1999/this-just-in—heat-ler

Advertisements
This entry was posted in Random. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dagens bild

 1. Emilia says:

  Alltså är du SD:are eller nånting så mycket som du håller på att försvara dem? Om inte, varför höjer du upp dem hela tiden?

  • Tinas Taiwan says:

   Jag höjer inte upp någon, jag vill bara poängtera min åsikt om att det är helt onödigt för Sverige att hamna i total kaos bara för att SD har kommit in i riksdagen. Det betyder inte ett skit, och inget kommer att förändras. SD’s framgångar är bara ett tecken på att vi lever i en demokrati, vilket är bra, folket får rösta och då märks de ibland att vi inte lever i en socialistisk diktatur (som man ibland kan tro). Om Hello Kitty-partiet hade kommit in i riksdagen hade de också varit folkets röst, de tycker jag att man ska respektera och inte få panik över.

 2. Henrik says:

  Ett annat kul exempel på taiwanesernas avslappnade förhållande till Tredje riket, -tyvärr så har ju inte tyskarna ett lite mer spännt förhållande till sin historia =)

  http://www.thedailyshow.com/watch/mon-november-29-1999/this-just-in—heat-ler

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s