Martina <3 7-11

7-11 i Taiwan är verkligen något helt annat än 7-11 i Sverige. Jag skulle kunna sträcka mig så långt som att säga att 7-11 i Taiwan är allt annat än 7-11 i Sverige. Det är lätt-tillgängligt, superbilligt och proppat med bra mat! För 10 svenska kronor kan man få kaffe, nudlar, chips, korv eller bröd – de mesta helt enkelt.

De har verkligen ett helt annat utbud också, kolla på bilden ovan som exempel. Vattenbad med tofu, fiskbollar och svamp (bland annat).

Taiwan kommer på fjärde plats internationellt när de gäller mängden 7-11 affärer, på hela ön finns det över 6000 butiker! (Japan, USA & Thailand kommer 1a, 2a och 3a på listan) Det är inte ovanligt alls att man ser två 7-11 butiker eller fler vid samma korsning! Dessutom har de två 7-11-aktiga butiker till som de finns nästan lika många av, Family mart och High life som har precis samma utbud och upplägg.

Advertisements
This entry was posted in Martina, Martina i Kina, Random. Bookmark the permalink.

One Response to Martina <3 7-11

  1. Anders Frick says:

    Hmmm… Den där bilden känner jag igen – var har jag sett den förut? Jo, just det ja – här: http://www.frick.nu/blog/2009/01/gratis-chips-med-skype/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s